Home Modulebouw

Modulebouw


Het samenstellen van lichte tot middelzware, metalen modules is meer dan het verbinden van losse componenten. Het ontwerpen van een module vergt kennis, ervaring en vindingrijkheid. Daarmee zetten wij uw schets of tekening om in een slim ontwerp en gedetailleerde werktekeningen. Nadat wij uw idee productierijp hebben gemaakt, gaan onze ervaren plaatbewerkers, verspaners en lassers aan de slag. Zij brengen de tekening tot leven in mooi afgewerkte, metalen modules. Zoals ú deze voor ogen heeft!

Van ruwe schets tot slim ontwerp

U kunt uw idee digitaal als PDF- of DXF-bestand of op papier aanleveren. Ook kan onze moderne Solid Edge 3D-tekensoftware moeiteloos documenten uit andere tekenpakketten verwerken. Wij brengen veiligheid, functionaliteit, efficiënt materiaalgebruik en kostenbeheersing samen in een efficiënt ontwerp. Een ontwerp dat kwalitatief hoogwaardige modulebouw bevordert. En oponthoud en nabewerkingen voorkomt.

Van lichte tot middelzware constructies

Metalco B.V. is gespecialiseerd in de productie van lichte tot middelzware metalen constructies, zoals transportbanen, weegbruggen, metaaldetectiesystemen, techniekkasten of machineframes. Het vereist ruimte en speciale voorzieningen om zwaardere constructies te kunnen liften. Met onze ruime productiehal van 1200 m2, bovenloopkraan en heftruck, kunnen wij moeiteloos fysiek zware en/of omvangrijke modules voor u produceren.

Bekijk de productvoorbeelden

Bekijk hier enkele voorbeelden van de vele metalen producten die wij voor onze klanten maakten. Heeft u vragen? Mail of bel ons: 013-5210299 of 06-20395675.
 
Aangesloten bij: logo-metaalunie logo-kenteq logo-oom logo-bco