Home Over Metalco Ad Verstijnen

Over eigenaar Ad Verstijnen


Na zijn studie HTS Werktuigbouwkunde vertrok Ad Verstijnen (1955) naar Franstalig Afrika om landbouwwerktuigen voor ossen en ezels te ontwikkelen en produceren. Na 3,5 jaar stapte hij over naar een internationale fabrikant van landbouwwerktuigen. Daar bood hij wereldwijd technische ondersteuning aan importeurs en dealers. In 10 jaar tijd ontwikkelde Ad een scherp analytisch vermogen en een feilloos gevoel voor service. Met het creatief oplossen van problemen en ‘out of the box’ denken, stelde hij klanten tevreden. En zo is het nog steeds!
De oprichting van Metalco B.V.

Ad werd bedrijfsleider van een las-, constructie- en plaatwerkbedrijf. Hij blies het bedrijf in 4 jaar tijd nieuw leven in. Ad vernieuwde het machinepark, verhuisde naar een ander bedrijfspand en verdrievoudigde de omzet. In 1998 besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Met zijn jarenlange productie-, service-, logistieke en managementervaring richtte hij Metalco B.V. op.

Langetermijnsamenwerking met MKB

Klantgericht, betrokken en ambitieus, bouwde Ad aan persoonlijke relaties en een vaste klantenkring. Metalco B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. In 2001 verhuisden Ad en zijn medewerkers naar een nieuw bedrijfspand. Vanuit hier werken zij samen aan snelle, waardevolle oplossingen voor MKB’ers die zelf niet beschikken over de kennis, middelen en/of mensen om metalen kwaliteitsproducten te maken. Het doel is het opbouwen van wederzijds rendabele langetermijnrelaties met het MKB.

Wilt u meer weten?

Lees meer over onze metaalbewerkingen: plaatwerk, verspaning, laswerk en modulebouw. Heeft u vragen? Mail of bel ons: 013-5210299 of 06-20395675.
 
Aangesloten bij: logo-metaalunie logo-kenteq logo-oom logo-bco