Home Over Metalco Stage Lopen

Stage lopen


Volg je een werktuigbouw- of mechatronica-opleiding op MBO-niveau 4 of 3 en komt je stageperiode eraan? Bel ons en maak kans op een stageplaats bij het bedrijf dat in 2010 werd verkozen tot ‘Beste leerbedrijf Zuid-Nederland 2010’ in de categorie ‘Bedrijven tot en met 15 personen’. Hier maak je kennis met metaalbewerking in de breedste zin van het woord: van walsen, buigen en frezen tot TIG/MIG-lassen, monteren en (3D) CAD-tekenen. Vele stagiairs gingen je voor en beleefden een leerzame stageperiode.

Goede begeleiding en brede scholing

Metalco B.V. is een klein bedrijf met een jong team, een losse, leuke werksfeer en nette omgangsvormen. Wat stage lopen bij Metalco B.V. zo interessant maakt? De vele verschillende klanten, opdrachten en metaalbewerkingstechnieken. Je wordt grondig en breed geschoold. Als stagiair draai je vanaf de eerste dag mee in ons team. Daarbij kun je rekenen op onze behulpzaamheid en intensieve begeleiding.

Leer metaalbewerken van de besten

Wij betrekken oudere en gepensioneerde ex-werknemers uit de metaalbewerkingsbranche bij jouw stage. Zo leer je de ambachtelijke kneepjes van het metaalvak nog beter kennen. De kennis en ervaring van deze ‘oude rotten’ zijn van onschatbare waarde. Hun vakmanschap moet voor de metaalsector behouden blijven. Wij hebben enkelen van hen enthousiast en bereid gevonden om in jouw toekomst te investeren.

Solliciteer snel naar een stageplaats!

Wil je meer weten? Bel Ad Verstijnen op 013 - 521 02 99 of 06 - 20 395 675. Je kunt ook een sollicitatiebrief mailen aan a.verstijnen@metalco.nl of per post toesturen aan:

Metalco B.V.
t.a.v. Ad Verstijnen
De Nedervonder 15
5061 JP Oisterwijk

Je ontvangt binnen één week een reactie.
 
Aangesloten bij: logo-metaalunie logo-kenteq logo-oom logo-bco