Home Over Metalco Werken bij

Werken bij Metalco B.V.


In onze informele cultuur voelen zelfstandige werknemers, die van aanpakken en samenwerken houden, zich vrij, gelijkwaardig en thuis. De variatie in opdrachten, machines en metaalbewerkingen maakt elke werkdag anders. Ook is er volop ruimte om nieuwe dingen te leren. Wil je werken bij een klein, enthousiast en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 10 medewerkers? En zoek je een werkgever die jou een gevarieerd takenpakket biedt én bereid is in training en opleiding te investeren? Laat het ons weten!

Heb je werkplezier en groeiambitie?

Leergierige mensen met werkplezier en groeiambitie. Dat zijn de mensen die bij ons passen. Herken je jezelf? Bel ons! Een Metalco-medewerker oefent zijn vak dagelijks met inzet, liefde en plezier uit. Hij heeft bovendien de ambitie om zich persoonlijk te ontwikkelen en beschikt over de capaciteiten om te leren. Tot slot is hij in staat mee te denken met de klant, vooruit te kijken en het grote geheel te overzien.

Kies voor Metalco B.V. vanwege:

• het werken in een klein team in een informeel bedrijf;
• het gevarieerde takenpakket, elke dag is weer anders;
• de ruimte voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei;
• de gestructureerde, goed uitgeruste werkomgeving;
• de vele metaalbewerkingsmachines en -technieken;
• de afwisselende klantenkring en metaalproducten.

Aan de slag bij Metalco B.V.?

Vraag naar onze vacatures. Bel Ad Verstijnen op 013 - 521 02 99 of 06 - 20 395 675. Je kunt ook een sollicitatiebrief mailen aan a.verstijnen@metalco.nl of per post toesturen aan:

Metalco B.V.
t.a.v. Ad Verstijnen
De Nedervonder 15
5061 JP Oisterwijk

Je ontvangt binnen één week een reactie.
 
Aangesloten bij: logo-metaalunie logo-kenteq logo-oom logo-bco